Categories > Cartoons > 6teen

Vi Tester Kredittkort

by oakcoat40 0 reviews

Hello everyoneMy name isoakcoat40 . Nice to meet you

Category: 6teen - Rating: PG-13 - Genres: Fantasy - Warnings: [?] - Published: 2015-11-25 - 1029 words

0Unrated

Det kan være vanskelig å sortere alle tilbudene innenfor kredittkortmarkedet, og derfor har vi gjort mye av jobben for deg. Så lenge du betaler utestående innenfor den rentefri perioden vil det ikke koste deg noen ting å bruke kredittkort. Det vil si at dersom du er disiplinert kan du spare en god slump penger i året på å bruke kredittkort for eksempel når du fyller drivstoff. SAS Eurobonus har sammen med DNB flere premium Amex-kort på det norske markedet, som er perfekt for deg som reiser mye. Effektiv rente tar med kostnader og gebyr, og gjør derfor at vi enkelt kan sammenligne kredittkort (og andre finansprodukter som forbrukslån) på kryss og tvers av selskap. I klassen over disiplinerte brukere havner stort sett 365 Direkte langt opp på listen.

En ting som anbefales fra så nær sagt alle kanter når det gjelder kredittkort er at man bestandig skal ta det med og bruke det når man er på ferie/reise i utlandet. Reiser du mye kan det være lurt å velge et kredittkort med reiseforsikring Kjører du mye bil og ønsker å spare penger på drivstoffutgiftene dine, kan det være lurt å søke på et bensinkort. Du finner mange gode kredittkort som er gratis å anskaffe og eie, så det er unødvendig å måtte betale årsgebyrer. Andre aktører er VISA , MasterCard og Diners Club Samlet er det i Norge ca. 2,4 millioner kredittkort i omløp. Du bør alltid ha to kort med deg når du er på reise, et bankkort og et kredittkort. Bruker du kredittkort på reisen, men er uheldig og blir svindlet, vil ingen uvedkommende få tilgang til brukskontoen din. Kredittkort utstedes av en rekke banker i Norge, og alle har ulike krav til deg som søker. Våre kredittkort som er knyttet opp mot MasterCard gir deg økonomisk fleksibilitet og trygghet når du trenger det.

Handler du i dagligvarebutikker og på bensinstasjoner får du en http://kredittkortnorge.bravesites.com/entries/general/-mange-kredittkort-blir-stj%C3%A5let-fra-usikrede-postkasser- på 1 %. Ikke nok med det, men ved å betale med ditt kredittkort fra Ikano Visa får du også tilgang til noe som heter månedens bransjetilbud. Det har ingen årsavgift og er helt gebyrfritt på varekjøp i Norge og resten av verden. Hvis du for eksempel vil utsette en betaling på 5.000 kroner i 3 måneder, koster dette rett i overkant av 200 kroner, før skattefradraget er tatt med i beregningen. Les nøye gjennom beskrivelsen til hvert enkelt kort, så er vi sikker på at du finner et som passer deg. Santander Red Visa har blitt kåret til et av norges beste kredittkort flere ganger. Kortet utstedes av Santander Bank og gir deg en kredittgrense på opptil 100.000 kroner.

Du finner gode råd på disse sidene om de forskjellige lånetypene og også om hvilke seriøse utlånere som finnes og om de foretar kredittsjekk eller ikke. Nå er det bare å foreta et enkelt søk på hvem som tilbyr lån, vurdere utlånernes produkter opp mot hverandre, for deretter å velge det lånet som passer oss best. Trenger du penger raskt, gjerne uten for mange spørsmål om hva pengene blir brukt til, anbefaler vi deg å vurdere å ta opp et forbrukslån Denne typen lån kan du få på dagen og det stilles ingen krav til sikkerhet som pant i eiendeler eller eiendom, da lånet i utgangspunktet er uten sikkerhet.

Men hvis man allerede har et kredittkort, så har man umiddelbar og billig tilgang til kreditt på dagen, og følgelig er dette helt klart det beste alternativet når man trenger raske penger. For med et kredittkort så slipper du å betale renter de første 40-50 dagene, noe som gjør at man i grunn kan låne penger gratis. På denne måten så kan du slippe unna renter og gebyrer som kommer ved de ulike lånene vi har nevnt tidligere, men igjen så er du altså avhengig av å allerede ha et kredittkort for å få kreditt på dagen. Der man ved et bankkort er nødt til å ha penger på konto for å bruke det (såkalt debetkort), er det stikk motsatt med et kredittkort. Da er det egentlig «bankens penger» man bruker, og man får på forhånd innvilget en kredittgrense/bruksgrense som man må holde seg innenfor. http://kredittkortnorge.bravesites.com/entries/general/-mange-kredittkort-blir-stj%C3%A5let-fra-usikrede-postkasser- at du kan handle så mye du vil til grensen er nådd - og så må du betale tilbake pengene før du igjen kan dra på shopping.

Kanskje er det en lav rente som er det viktigste, eller at det finnes en reiseforsikring tilknyttet ditt kredittkort. Dette er noen av de mest anbefalte kredittkort du kan søke på dagen i Norge, og det er ikke behov for å bytte bank når du anskaffer deg ett eller flere av disse kortene. Noen utstedes som VISA og andre som MasterCard, men det skiller egentlig ingenting på hvilket selskap kortet ditt er tilknyttet. Uansett om du velger et kredittkort med VISA eller MasterCard kan du benytte kortet ditt på nesten 30 millioner brukersteder over hele verden, og det burde vel rekke for de fleste av oss. Ulike kortselskaper behandler søknadene på forskjellige måter og stiller noe ulike krav i forhold til inntekt og kredittscore. Er du nyinnflyttet til Norge kan det være vanskelig å få innvilget søknaden med en gang.

De fleste søknader blir behandlet automatisk slik at du får nærmest umiddelbart svar på om kredittkortsøknaden blir innvilget eller ikke. Hvis du vil ha kredittkort på dagen bør du derfor rette deg mot en av de rene internettbankene. Disse bankene gjennomfører en automatisk kredittsjekk, og kan dermed avgjøre om du oppfyller kravene på noen milisekunder. Selv om søknaden blir besvart raskt, så kan du ikke forvente å ha kredittkortet helt på dagen. Noen kredittkort må også hentes hos posten der legitimasjon må vises for å hente det ut. Og det er selvfølgelig en grei løsning, ettersom de færreste av oss vil at kreditten vår skal havne i andres hender.
Sign up to rate and review this story