Categories > Original > Romance

Cel Mai Curios Xtrasize Informații Privind Sănătatea Bărbaților

by Ramsey81Mcdaniel 0 reviews

I use this site for finding out Cercetătorii de la Universitatea di

Category: Romance - Rating: R - Genres: Sci-fi - Warnings: [V] - Published: 2018-01-13 - 602 words

0Unrated
Cercetătorii de la Universitatea din Valencia au descoperit că întâlnirea unei femei frumoase poate fi dăunătoare pentru sănătatea bărbaţilor, informează The Telegraph. Un alt „cui în sănătatea oamenilor, pentru a sărbători a cincizecea aniversare, este problema violenței sexuale. Problema nu este lipsa de sentiment și emoție, și în simpla lipsa de înțelegere an organismului, care este starea de voioșie merge la nouă etapă. Omul care percepe acest lucru este greșit, da-i frică, descurajare, și se retrage în sine. Dar scăderea capacității și nevoile sexuale în cincizeci de ani bărbații mai des decât nu sunt asociate cu bătrânețea organismul nu înseamnă pierdere rapidă a potenței. Medicii cred că declinul activității sexuale, în cele cat mai multe cazuri se datorează schimbării de lucru complet diferite organe din corp. Medicii spun că este necesar pentru a diagnostica în mod regulat corpul dumneavoastră și nu vă fie teamă de a reduce abilitățile oamenilor. Nu-ți fie frică să meargă la medic după problemele de notificare cu posibilități sexuale. Cel mai adesea, această tehnică cu medicul dumneavoastră va ajuta la prevenirea multe probleme grave în viitor.
Dacă luați medicamente prescrise pentru probleme de sănătate ale bărbaților, nu înlocuiți tratamentul prescris cu Erogan. În majoritatea cazurilor, puteți combina aceste medicamente. Disfuncția erectilă poate rezulta dintr- varietate de tulburări. Și, ca regulă, există mai multe probleme din organism, care and attention bat” într-un anumit loc. Disfuncţia erectilă poate fi prima manifestare an unei boli periculoase, care amenință nu numai sănătatea, ci, de asemenea, şi viață (cum ar fi diabetul sau ateroscleroza).
Tema gratie anul 2017 îndeamnă la sărbătorirea și, totodată, aprecierea bărbaților și a băieților. Desfășurată sub genericul ''Celebrate Men and Boys! '', ediția din acest an ne atrage atenția asupra stării de sănătate a bărbaților, aceasta fiind mai precară decât cea a femeilor, în aproape toate colțurile lumii. Potrivit statisticilor din anul 2015 ale Organizației Mondiale a Sănătății, la nivel global, speranța de viață a bărbaților era, la naștere, de 69 de ani, în timp ce speranța de viață a femeilor era de 74 de ani.
Dacă doriți să vă ridicați testosteronul, una dintre cele mai bune căi este de a slabi. circumferință a taliei bărbatului este cel mai puternic predictor al nivelurilor scăzute de Testosteron, după cum a fost confirmat într-un studiu efectuat de 1822 de către New England Research Institutes. Este chiar mai precis decât vârsta sau sănătatea generală! Cercetătorii NERI au descoperit, de asemenea, că bărbații care au devenit supraponderali sau obezi au prezentat scădere mai rapidă a nivelurilor de Testosteron decât cei care au păstrat greutate normală.
Statisticile arată că, în CSI până la cincizeci de ani de trai din aproximativ 62-63 la suta din barbati. În șaizeci de ani granița trece doar 71 la suta dintre barbatii care au supraviețuit. Medicina indica faptul ca creștere a mortalității în rândul bărbaților a fost observată în intervalul de la patruzeci și cinci la șaizeci de ani. Acest lucru nu este numai din cauza atitudinii indiferentă față de propria sănătate în rândul tinerilor, dar și pentru că ei nu acorde atenție la deteriorarea după cincizeci de ani.
Sign up to rate and review this story