Categories > Original > Romance

Sănătatea Bărbaților Contează!

by Richards35Kryger 0 reviews

I use this weblog for understanding Dieta corectă trebuie să includă pr

Category: Romance - Rating: PG - Genres: Crossover - Warnings: [!!!] - Published: 2018-01-13 - 488 words

0Unrated
Dieta corectă trebuie să includă produse care îmbunătățesc sănătatea și previne bolile. În afară de sănătatea cardiovasculară, unul dintre principalele avantaje ale L-argininei este legat de ajutorul acordat în lupta împotriva bolilor inflamatorii și îmbunătățirea funcției imunitare. L-arginina s-a dovedit an avea proprietăți de an anihila radicalii liberi datorită efectelor enzimei numită superoxid dismutază, precum și altor mecanisme antioxidante. De aceea, este frecvent utilizată în combinație cu alți antioxidanți, cum ar fi vitamina C și omega 3, ajutând în încetinirea procesului de îmbătrânire și prevenirea multor boli cronice. Totodată, L-arginina are efecte pozitive asupra funcțiilor sistemului nervos și a sistemului imunitar, fiind utilă chiar și pentru detoxifiere, scăzând prezența amoniacului în sânge. Amoniacul este produsul organismului care ajută la descompunerea proteinelor, fiind și cauză a necrozei țesuturilor ce poate conduce la daune celulare și inflamație.
Concluzie: nivelurile ridicate de stres sunt rele pentru sănătatea pe termen lung și pot reduce nivelul de testosteron. În plus, producatorii afirma faptul ca brățara are rezultate dovedite clinic în privința îmbunătățirii funcției erectile la bărbați; aceasta menține erecție mai îndelungată, sporește nivelul de energie al bărbaților și îi face mai rezistenți la capitolul amor.
Adolescenții știu prea puține despre fumat, dar și despre sănătatea reproductivă, spun doctorii de la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor din raionul Orhei. Voluntarii care ajută tinerii să afle mai multe despre schimbările din adolescență spun că de multe ori sunt nevoiți să distrugă multe mituri care circulă prin localități. Încercăm să implicăm bărbații și am avut foarte multe activități de acest gen, inclusiv la nivel local. Este un proces mult mai încet decât ne-am fi dorit și orice sugesti și recomandare privind activități ce ar rezulta cu implicare mai bună a bărbaților este binevenită.
Ziua internațională a bărbaților este marcată prin activități cât se poate de variate, de la seminarii publice, conferințe, la festivaluri, activități școlare, programe speciale la radio și la televiziune, slujbe religioase etc. Orice organizație este binevenită să găzduiască propriul eveniment în cinstea acestei zile speciale, în care bărbatul trebuie să fie în centrul atenţiei.
În ciuda incidenței și prevalenței bolilor respiratorii virale, nicio revizuire științifică nu an examinat dacă răceala bărbaților este definită în mod corespunzător sau este numai un termen peiorativ înrădăcinat uternic, dar fără nicio bază științifică, după cum an afirmat Kyle Sue, profesor la Memorial University of Newfoundland. Acesta a căutat în peste șapte baze de date academice, a citit rezumate a sute de lucrări și a cercetat articolele cele mai relevante.
Sign up to rate and review this story