Categories > Cartoons > American Dragon: Jake Long

Gezondheidsnet

by WolfKrabbe07

I use this site for understanding Vitamines spelen beslist belangrijk

Category: American Dragon: Jake Long - Rating: NC-17 - Genres: Crossover - Warnings: [!!] - Published: 2018-01-16 - 387 words

?Blocked
Vitamines spelen beslist belangrijke rol in u lichaam van een mens, ongeacht het geslacht. Aan mannen komt de testosteronproductie in gevaar wanneer hun vetpercentage onder de benedengrens zit. Vrouwen kunnen ellende met de vruchtbaarheid brengen; ze worden dan zoals niet meer ongesteld. Voordat beide groepen komt tevens een verlaging van de weerstand vaak voor betreffende een ongezond vetpercentage. Gelukkig zal de hormoonhuishouding aangaande zowel mannen als vrouwen weer normaliseren zodra ze weer een gezond vetpercentage bereiken.
Begrijpen we het vrouwenlichaam wel genoeg? Uit gesprekken die ik voerde met zes medisch specialisten bleek dat in biomedisch en medicijnonderzoek jarenlang is verwacht: een lichaam is een lichaam. Schijnbaar leefde de overtuiging dat, los met de uiterlijke verschillen en voortplantingsorganen, lichamen hetzelfde werken. En omdat mannen geen wisselende hormoonspiegel hadden zulks de testresultaten verstoorde plus niet zwanger konden belanden, werd het meeste onderzoek op mannen gedaan.
Bij borstkanker wordt erg vaak gelijk gedacht aan een typische aandoening voor dames. Niets is minder precies waar. Ook bij mannen komt deze slopende ziekte heus degelijk voor. Vooral vanaf de laatste jaren betreffende de 20e eeuw ben het aantal mannen met borstkanker is ons land sterk toegenomen. Al alhoewel borstkanker het meest voorkomt bij vrouwen, is oplettendheid bij mannen dus tevens gewenst.
Een serieuze bijwerking wat gevolgen op langere termijn heeft, is het brozer worden van je botten maar door het verlies met botweefsel (osteoporose). De mogelijkheid dat je botten zichzelf herstellen is groot wanneer je het korter later 6 maanden gebruikt. Gelijk stoppen herstelt het botverlies zich dan binnen 9 maanden. Als je bij jonge of middelbare leeftijd langere tijd de medicatie hebt gebruikt, heb jou later meer kans op botbreuken door botontkalking. Veel artsen zullen hierdoor aan een add-back therapie starten. Dit is een dagelijkse pil ( Livial ) die je kunt aanvaarden om een kleine portie progestageen terug in jouw lichaam te brengen, bij als doel het verminderen van het de uitwerkingen van het geneesmiddel.
Een enkel-armindex kleiner dan 0,9 geldt als criterium voor chronisch obstructief arterieel vaatlijden Aboyans 2012, Stoffers 1995, Vahl 2005. Waarden van 0,9 tot 1,0 moeten geïnterpreteerd worden in het kader van overige klinische risicofactoren (bijvoorbeeld roken en hogere leeftijd). Uit 4 populatie-onderzoeken blijkt dat kans op een enkel-armindex kleiner dan 0,9 voor mensen met een donkere huidskleur zonder chronisch obstructief arterieel vaatlijden groter is dan voor mensen met een blanke huidskleur Aboyans 2007, Allison 2010b, Carmelli 2000, Zheng 2005.
Sign up to rate and review this story