Categories > Cartoons > American Dragon: Jake Long

Miesten Sukat 61333, Finnwear

by Eskesen52Berger 1 review

Hi there and welcome. Valikoimamme kattaa tasokkaat urheiluun

Category: American Dragon: Jake Long - Rating: R - Genres: Humor - Warnings: [!!!] - Published: 2018-01-12 - 342 words

0Unrated
Valikoimamme kattaa tasokkaat urheiluun suunnitellut miesten sukat yhdysvaltalaiselta Jaco-tuotemerkiltä. Japanilaisen Tojaman yliopiston tutkijan Michikazu Sekinen johdolla Social Science & Medicine -tiedelehdessä julkaistussa vertailussa oli mukana 40-60 -vuotiaita virkailijoita: 7340 Britanniasta, 2297 Japanista ja 8164 Suomesta. Yleistäen voidaan sanoa, että naisilla työolosuhteet olivat epäedulliset useammin kuin miehillä. Työolojen laatua alentavia tekijöitä ovat muun muassa heikompi työllistymismahdollisuus, työolojen puutteellinen valvonta, työsuoritusten miesten vastaavaa korkeampi vaatimustaso sekä pidemmät työajat kuin miehillä. Sukupuolten väliset erot työoloissa ja niistä johtuvat terveydelliset ongelmat ovat pienemmät Suomessa kuin kahdessa vertailumaassa.
Tämä certains outo väite. Oman ystävä- ja tuttavapiirini perusteella naiset kyllä hakeutuvat sellaisten miesten seuraan, joiden kanssa on hyvä olla. Tietysti jotkut naiset hakeutuvat myös huonoon seuraan, mutta siitä tuskin kannattaa vetää mitään yleistäviä johtopäätöksiä. Ihmiset tekevät välillä vääriä valintoja ja usein myös ikä tuo järkeä huomaamaan, mikä on hyvää seuraa ja mikä ei oikein.
Miesten ja poikien on aika tunnustaa roolinsa sukupuolten tasa-arvon saavuttamisessa. Heidän on aika liittyä tyttöjen ja naisten ääniin ja tekoihin, jotka pyrkivät muokkaamaan yhteiskunnasta paremman meille kaikille. Ylisukupolviset traumat toistuivat miesten puheissa hyvin raskaana ja monenkirjavana lastina. - Nuoret miehet menehtyvät tapaturmissa ja väkivaltaisesti tai tekevät itsemurhia. Vaikka miesten kuolleisuus certains kaikissa ikäryhmissä suurempi kuin naisten, ero pienenee vanhemmissa ikäluokissa, Koskinen lohduttaa.
tatzenkreuz: Minua on alkanut suoraan sanottuna suututtaa nykyajan länsimainen feminismi. Ennen luulin, että se ajaa oikeasti miesten ja naisten asioita tasapuolisesti, mutta mitä enemmän olen tätä menoa seurannut, niin tosiasiassa myös miesten "tasa-arvoa" pyritään parantamaan naisten kautta. Kannatan ehdotonta tasa-arvoa ja tasapuolisia oikeuksia, velvollisuuksia ja kohtelua, mutta en enää suostu sanomaan itseäni feministiksi.
Muotikliseitä yhteenvetäen: tyypillinen aikamme kertomus olisi tarina naisesta, joka on vapautunut ahdistavan pikkukaupunkitaustan ja pahan ex-miehen sorrosta ja nyt pitää hauskaa harrastaen seuraamuksetonta seksiä miesten ja kivojen naisten kanssa ympäri ihastuttavan kasvotonta suurkaupunkia. Koskettavassa kohtauksessa naisen rakastaja paljastaa, että hänen pappi-isänsä on häntä hyväksikäyttänyt.
Sign up to rate and review this story