Categories > Cartoons > 6teen

Cu Mustață Pentru Sănătatea Bărbaților

by Voigt53McKnight 0 reviews

I use this website for finding out Ziua internațională a bărbaților es

Category: 6teen - Rating: R - Genres: Horror - Warnings: [R] - Published: 2018-01-13 - 533 words

0Unrated
Ziua internațională a bărbaților este sărbătorită în peste 60 de țări ale lumii, la 19 noiembrie, și are ca obiective sănătatea bărbaților și a băieților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea egalității între sexe și prezentarea de modele masculine de urmat. Mentinerea secretiei de testosteron in echilibru depinde erecția bărbaților. Testosteronul este produs sub formă de pastile hormonale sau sub formă de injecții. Astfel de medicamente pot fi recomandate de către orice medic urolog specialist sau andrologom, însă numai după realizarea unor inspecții și teste necesare asupra pacientului. Testosteronul se folosește doar atunci când există tulburare sexuală, care este cauzată de scădere a sintezei de hormoni masculini.
„Obiectivele sărbătorii Zilei Internaționale a Bărbatului includ concentrarea asupra sănătății bărbaților și băieților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea egalității între sexe și prezentarea de modele masculine de urmat. Este ocazie pentru an evidenția aspectele pozitive ale identității masculine, discriminarea față de bărbați și băieți gratie a sărbători realizările și contribuțiile lor la comunitate, familie, căsătorie și grija de copii”, an explicat Valentina Buliga.
Treptat, mai multe state au renunțat la marcarea acestei zile, cu excepția Asociației Malteze gratie Drepturile Bărbaților, care a continuat să celebreze. În 1999, Trinidad și Tobago au marcat această zi la altă dată, respectiv la 19 noiembrie, bucurându-se de succes în țările din zona Caraibilor. Prin urmare, în 2009, Comitetul Asociației Malteze pentru Drepturile Bărbaților a votat schimbarea datei, urmând ca ziua dedicată bărbaților să fie sărbătorită la 19 noiembrie, aliniindu-se, astfel, cu celelalte țări care începuseră să celebreze la această dată.
Ei bine, desigur, prevenirea este mai eficientă decât vindecarea. Stilul de viață sănătos, sexul regulat, exercitiile fizice, alimentaţia corectă, minimizarea stresului și intoxicării - drumul cel bun pentru sănătate puternică a sexului masculin. Cu toate acestea, având în vedere că serie de boli se cooking pot produce într- lungă perioadă de timp, într- formă latentă, se recomandă cel puțin dată pe an de a face investigaţie la androlog și terapeut, pentru an efectua serie de sondaje în vederea identificării bolilor cardiovasculare și a sistemului de reproducere, a ficatului și stării generale de sănătate. Prin urmare, respectînd aceste reguli, puteți să vă păstrați sănătatea bărbătească și activitatea.
Discuții similare asupra inegalității cu privire la sărbătorirea zilei femeilor fără zi a bărbaților corespunzătoare au avut loc în publicațiile media din anii 1960 până în anii 1990, perioada în care au loc primele încercări de an inaugura Zi internațional a bărbaților. În perioada de început an anilor 1990, organizații din Statele Unite, Australia și Malta au organizat mici evenimente în Februarie la invitația profesorului Thomas Oaster care conducea Centrul pentru Studii asupra bărbaților de la Universitatea Missouri-Kansas City.
Sign up to rate and review this story