Categories > Theatre > Music Man

Edine Meriç Çiftlikköy ucuz arsa bulma rehberi

by ucuztarla 0 reviews

Ä°stanbul epey büyüdü artık. Ä°nsanların uzaklık düşünceleri çok deÄŸiÅŸti. Önceleri insanlar Çatalca ya uzak der. Kendi arabaları ile gitmedilermi Geri dönmeye vasıta BulamadıklarÄ...

Category: Music Man - Rating: G - Genres: Crossover - Published: 2015-09-22 - 657 words

0Unrated
Ä°stanbul epey büyüdü artık. Ä°nsanların uzaklık düÅŸünceleri çok deÄŸiÅŸti. Önceleri insanlar Çatalca ya uzak der. Kendi arabaları ile gitmedilermi Geri dönmeye vasıta Bulamadıklarından dolayı yatıya kalırlardı. Åžimdi ise durum çok baÅŸka. Ä°nsanlar Büyükçekmeceden çok daha uzakda olan Silivri de evde oturup sirkeciye iÅŸe Gidiyorlar. Veyahut hafta sonları GaziosmanpaÅŸada oturan birisi KumbaÄŸ a yazlığa gidip pazar akÅŸamı evine döner oldu. Yada GaziosmanpaÅŸada oturan birisi Muratlı da kendisine çiftlik evi yapıp hafta sonları yada tatillerde ailesini alıp orada zaman geçiriyor. Daha da ötesi Hayrabolu da arazi satın alıpda hafta sonu boÅŸ arazide piknik yapanlar bile var.

Bu ve benzeri sebeplerden dolayı, Trakya bölgesinde özelliklede TekirdaÄŸ a baÄŸlı Hayrabolu, Malkara, Muratlı, Åžarköy Kırklareli ne baÄŸlı Lüleburgaz, Pehlivanköy gibi ilçelerde Arsa, tarla piyasası çok canlandı. ilçeler bazında bu durumu inceleyelim.

Åžarköy

Denize yakın olması avantajı ile yüzmek isteyen insanlara hitap eden bir ilçe ama bunun yanı sıra deniz kısında olmayan ama istendiÄŸinde 5 10 dakikalık mesafelerdeki köyleri ve ilçelerindeki arsa, tarla vb arazileri ilede kesmekeÅŸin dışında ama bir okadar da eÄŸlencenin yanıbaşında tarla lar satın almak mümkün. Bu nedenle arsa, tarla almak isteyenlerin gözdeleri arasında.

Malkara

Konum olarak istanbula ve sahile uzak lakin geniÅŸ arsa ları düÅŸük maliyetleri sebebi ile bahce yapmak isteyen kiÅŸilere hitap eden bir bölge. Ucuz boÅŸ bir araziyi alıyorsunuz içine isterseniz ceviz, elma, armut yada benzeri bir bahce yapıyorsunuz. hem hafta sonları kaçamak yapmak için güzel bir mekan hemde bir gelir kapısı sahibi oluyorsunuz.

Hayrabolu

Ä°stanbula daha yakın, arsa ve tarla fiyatları son derece uygun. Çiftlik ve doÄŸa içerisinde bir yaÅŸam arzulayan kiÅŸiler için mükemmel hayrabolu dan ucuz fiyatla ile arazi alıyorsunuz etrafını çevirtip çifliÄŸinizi kurabiliyorsunuz. Hem istanbulun yanı başında hemde bi o kadar da uzağındasınız. ürettiÄŸiniz ürünleri isterseniz satın isterseniz hobi olarak üretim yapın.

Lüleburgaz

Yatırımın gözdesi, Hem çorlu ya yakınlığından dolayı sanayinin yöneldiÄŸi bir alan. Çorlu dan yola devam edin e5 in kenarında saÄŸlı sollu fabrikaları göreceksiniz. sanayi e5 boyunca devam ediyor. Bu fabrikalarda çalışan iÅŸciler köylerde [ikamet ediyor|oturuyor}. Bu nedenlede Lüleburgaz ın köylerindeki arsa lar deÄŸerleniyor. Köylere yakın yerlerdeki tarla lar da yakında imara açılacağı için deÄŸerleniyor. Ayrıca bölge hızlı tren güzelgahında, hızlı tren bittiÄŸi zaman Lüleburgaz istanbul arası 45dk ya inmiÅŸ olacak. Bu ve benzeri nedenle yatırımlık arazi almak isteyen kiÅŸilerin ilk tercihi konumuna dönüÅŸtü. Bölgede tarla alıyorsunuz size yılda % 15 ila %45 arasında kazandırıyor. Uzun vadade tarla imar kapsamına giriyor. o sene %200 300 kazandırıyor.

Bu ve benzeri nedenler le Trakya bölgesinde arsa, tarla, çiftlik arazisi gibi yatırımlık arazi alımları çok mantıklı. Bölgede arazi sürkilasyonu çok hızlı bazı yerleri hiç ilana yada sitemize koyamıyoruz. ucuz arsa yada ucuz tarla çok hızlı ÅŸekilde satılıyor. hazırda sıra bekleyen müÅŸterilerimiz nedeniyle kısa sürede satılıyor.
Burada çalışmış olduÄŸumuz bölgelerden bir kaçından bahsettik diÄŸer çalışmakta olduÄŸumuz bölgelerde ÅŸu ÅŸekilde.

Çerkezköy, Kapakli, Çorlu, Ergene, Marmaraereglisi, Muratli, Saray, Babaeski, Demirköy, Kofçaz, Çiftlikköy, kayabeyli, Seyitler, Yayaköy, Pehlivanköy, Pinarhisar, Vize, Edirne, Enez, Havsa, Ipsala, Kesan, Lalapasa, Meriç, Süloglu, Uzunköprü.

Tags:Lüleburgaz arsa, Hayrabolu arsa, Åžarköy arsa, ucuz tarla, ucuz arsa
www.ucuztarla.com
Sign up to rate and review this story