Categories > Original > Mystery

HP Pavilion dv6500 Accu Vervangende

by nangua 0 reviews

HP Pavilion dv6500 Accu Vervangende

Category: Mystery - Rating: G - Genres: Crossover - Warnings: [!!] - Published: 2016-10-19 - 273 words

0Unrated
Accu HP Pavilion dv6500 5200mAh 11.1V (huismerk/replacement) voor de HP laptop heeft een capaciteit van 5200mAh en een voltage van 11.1V. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit componenten wordt de accu geleverd met 12 maanden garantie. Deze Accu HP Pavilion dv6500 5200mAh 11.1V (huismerk/replacement) past in verschillende laptops van HP. Controleer vooraf of de accu geschikt is voor uw laptop. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.
Extra krachtige accu Pavilion dv6500 voor diverse HP laptops. Let op: deze accu past op de laptop maar is dikker dan de standaard accu: de accu steekt dus verder uit aan de onderkant/achterkant van de laptop.

Vervangende (niet originele) accu / oplaadbare batterij die volledig compatible is met het origineel. Dankzij de nieuwste technologie wordt de maximale capaciteit geboden en blijft de HP Pavilion dv6500 Accu fit zelfs wanneer hij wordt opgeladen voordat hij geheel ontladen is. De accu is beveiligd tegen kortsluiting, overbelasting en oververhitting. Zonder problemen te gebruiken met uw huidig toestel en lader. Vanaf 2 stuks: 10% Korting. Koop een bijpassende lader en ontvang nog eens 5 euro korting.
U kunt altijd een HP Pavilion dv6500 accu vervangen voor een accu met een hogere capaciteit: meer mAh betekent een langere gebruiksduur en vormt geen belasting voor uw toestel.
Deze accu heeft geen last van het 'geheugen-effect' : u kunt de accu laden wanneer u wilt. Echter voor maximale prestaties: de eerste 4 a 5 keer bijna volledig ontladen (door gebruik in uw toestel) en vervolgens volledig opladen. Hiermee kalibreert u tevens de accu zodat de laptop de juiste resttijd weergeeft. Voorkom volledige ontlading. Gebruikt u de accu langere tijd niet?

www.koopaccu.com/hp-pavilion-dv6500.html
Sign up to rate and review this story