Categories > Comics > Courtney Crumrin

nieuwe Dell R795X Accu online kopen

by nangua 1 review

nieuwe Dell R795X Accu online kopen

Category: Courtney Crumrin - Rating: G - Genres: Sci-fi - Warnings: [?] - Published: 2016-10-19 - 312 words

0Unrated
Dit betreft een orginele Dell R795X accu (batterij) voor de netbook series Deze Dell R795X accu bevat hoogwaardige Lithium ion cellen en levert een 11.1 volt output aan uw laptop. Het onderdeel heeft een capaciteit van 5200 Mah en is opgebouwd uit 6 cellen. Uiteraard bieden we op batterijen en accu's 6 maanden garantie

Er is ook een accu van dit model beschikbaar van het 2-power merk. Het 2-power merk produceert uitsluitend accu's met R795X of Panasonic cellen die kwalitatief vergelijkbaar zijn met een originele accu. U betaald dan uiteraard meer maar u verkrijgt ook een betere kwaliteit accu waar u jaren plezier van kunt hebben.

Kun je nog maar kort werken op je laptop zonder stopcontact in de buurt? Met deze nieuwe Dell R795X Accu is dit probleem verleden tijd. Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van laptop accu's kunnen we je een laptop accu leveren die kwalitatief te vergelijken is met het origineel, maar dan voor een fractie van de prijs!

De belangrijkste specificaties :- Uitgangsspanning: 10,8V - 11,1V ,- Uitgangsstroom: 5200mAh ,- Merk: Powerprofs huismerk ,- Garantie: 12 maanden volledige omruilgarantie.
Deze accu is geschikt voor meerdere Dell R795X laptop modellen. Je kunt de afbeelding vergelijken met je eigen accu. Daarnaast is het verstandig om te controleren of het partnummer (zie onderkant oude accu) in de lijst staat met compatible partnummers (zie tabblad “Part nummers”).

We helpen je graag om optimaal te kunnen genieten van je nieuwe accu. Wist je bijvoorbeeld dat het regelmatig defragmenteren van je harde schijf en het schoonhouden van de accu contactpunten bijdragen aan een langere accuduur? Maar ook zaken als het verlagen van de prestaties wanneer je bijvoorbeeld allen aan het typen bent of het dimmen van het scherm helpen hieraan mee. Lees alle tips op de pagina "Laptop 6910p accu - 10 tips voor een langere levensduur"

www.koopaccu.com/dell-r795x.html
Sign up to rate and review this story