Categories > Cartoons > American Dragon: Jake Long

Vrouwen Minder Batig Over Hun Gezondheid Later Mannen

by Gadegaard71Scott

I use this site for studying De gezondheidsproblemen van mannen

Category: American Dragon: Jake Long - Rating: NC-17 - Genres: Romance - Warnings: [V] - Published: 2018-01-16 - 390 words

?Blocked
De gezondheidsproblemen van mannen bestaan vrij veel het zelfde overal in de ontwikkelde wereld. De diagnose dementie mag niet automatisch gelijkgesteld worden met wilsonbekwaamheid. De mate van wilsbekwaamheid kenmerkt zich niet alleen door de cognitieve vermogens, maar ook door de complexiteit van de beslissing plus de verschillende opties plus consequenties van de beslissing. Zo kan wilsbekwaamheid vergroot of hersteld worden door een gesprek of u verstrekken van informatie bij maat. Wilsbekwaamheid is daarom niet een algemene karaktertrek, maar geldt op een bepaald moment voor beslist bepaalde beslissing.
Mijn tweelingbroer heeft 2 jaar met een aanzienlijk leuke vrouw een relatie gehad, waarbij haar eveneens erg ongelukkig en onzeker heeft gemaakt. 2 kalendermaanden geleden heeft ze de knoop doorgehakt en was het over. Ze kwam bij mij veel kletsen want dat konden we altijd goed. Je raad het al. We hebben in 6 weken tijdsduur zo'n enorme leuke tijdsduur gehad, en hadden beide van: Waar was jouw 2 jaar geleden. Ik ben ook zo anders dan mijn broer.
Mannen schransen doorgaans ongezonder dan vrouwen. Ze kampen in omvangrijke getale met overgewicht, obesitas en als gevolg daarvan met chronische ziekten als metaboolsyndroom en diabetes type 2. Niet dat ze daar meteen van wakker liggen. Deze unieke samenwerking tussen Bloem en Kil en de openhartige interviews met de partners van patiënten geven inzicht boven wat prostaatkanker voor dezelfde ziekte is, wat die ziekte betekent binnen dezelfde relatie, en hoe partners er ieder op hen eigen wijze mee (hebben) leren omgaan.
Goed nieuws voor de vrouwelijke lopers. Misschien beseffen ze het niet, echter hun uithoudingsvermogen is beter dan dat van de heren. En dat is wetenschappelijk bewezen. Uit onderzoek blijkt dat mannen die trouwen langere gezond blijven. Ze bezitten minder kans op ziektes. Ze zijn gelukkiger. Plus ze blijven langer leven. Het begrijpen ook wel van iemands waarden, normen en overtuigen kan daarenboven ook door de persoon in de dagelijkse zorg te blijven betrekken. Onder andere, bij het bespreken van voorkeuren en wensen aangaande dagdagelijkse beslissingen omtrent voeding, kleding, medicatie, behandelingen alsof zorgopties.
In het einde, vonden de onderzoekers dat de mannen die zich behouden aan mannelijke normen bestaan over het algemeen boven een slechtere staat van de geestelijke gezondheid, plus minder gemotiveerd zijn vanwege te zoeken naar psychologische hulp. Belangrijkste demografische factoren, zoals ras, leeftijd plus seksuele geaardheid, werden niets gevonden, geen invloed bezitten op de algemene bevinding.
Sign up to rate and review this story