Categories > Cartoons > 6teen

Desene animate in romana nou

by CrowleyLam58 0 reviews

Desene animate in romanaDesene animate in romana cu Ariel, Pinochio, Alba ca zapada si cei 7 pitici, Lupul si cei 7 iezi, Robin Hood pri

Category: 6teen - Rating: PG - Genres: Horror - Warnings: [!!!] - Published: 2017-01-10 - 233 words

0Unrated
Desene animate in romana
Desene animate in romana cu Ariel, Pinochio, Alba ca zapada si cei 7 pitici, Lupul si cei 7 iezi, Robin Hood printul hotilor, Frumoasa si Bestia, Viata cu Louie, Spiderman, Tom si Jerry, Alibaba si lampa fermecata.

Si tot la fel mai poti sa vezi desene animate online cu Fetitele PowerPuff, Povestitorul Andersen, Print si cersetor, Oraselul Lenes, Testoasele Ninja, Papusa Barbie.
Cele mai uimitoare desene animate vechi din copilaria noastra. Cei mici si cei mari puteti viziona tot ce va place. Vrem sa va trezim o gramada de emotii cu ceea ce postam pentru fiecare dintre voi.
Impreuna vom avea un timp minunat. Alaturi de toti ceilalti aceste desene ne vor apropia si vom ajunge cel mai mare grup pentru iubitorii desenelor.Impartaseste ceea ce iubesti cu familia.Ne poti da si un like daca iti place ceea ce postam pentru tine.
Cand eram copii ne placea sa ne uitam la asa ceva. Tare pacat ca a trecut atat de repede timpul copilarieri si nici desenele nu mai sunt asa cum erau inainte. Tot cele mai vechi sunt cele mai caterinca.Vino si tu pe pagina noastra sa radem impreuna. E o adevarata nebunie aici. Radem si glumim si ne amintim de desenele uimitoare. Ce vrei mai mult, ai aici toate episoadele adorate.
Posteaza si tu pe google plus si celelalte conturi sociale. Te pupam si iti uram vizionare placuta.
Sign up to rate and review this story