Categories > Cartoons > American Dragon: Jake Long

Sănătatea Reproductivă A BĂRBAȚILOR Ocidentali Este ÎN PERICOL Pe Măsură Ce Numărul De Spermatozoizi Ajunge

by LutzRosen00 0 reviews

I use this site for understanding Atenție stimate Doamne, sănătatea s

Category: American Dragon: Jake Long - Rating: R - Genres: Sci-fi - Warnings: [R] - Published: 2018-01-13 - 663 words

0Unrated
Atenție stimate Doamne, sănătatea soțului iubit, prietenului, fratelui sau fiului este și în mâinile dumnevoastră! Sănătatea ocupă un loc important în viața umană. Dar de multe ori persoana, in timp ce sănătos și plin de energie, acordă puțină atenție sănătății. Cei mai mulți bărbați sunt femei punct de vedere fizic mai puternice și mai rezistente. Dar acest lucru nu este de a spune că sănătatea bărbaților nu este afectat de boala. Este nevoie de atenție constantă și de îngrijire. Bărbații sunt tineri și plini de energie, problemele de sănătate puțină atenție, dar, în timp, starea de sănătate începe să se deterioreze și de multe ori devine prea târziu.
variantă mai comercială pentru zi a bărbatului este data de 5 mai. Asta pentru că un anumit brand de bere a decis să le facă dreptate bărbaților, sufocați deja de atâtea ocazii special create gratie a sărbători femeia. Considerându-se oarecum defavorizaţi pentru că femeile erau răsfățate prea mult, spun ei, în această perioadă, bărbații au vrut să aibă zi numai a lor. Aşa s-an ajuns la 5 Mai - Ziua Bărbatului. Doar că această sărbătoare are nevoie şi de motivaţie mai puternică. Până la urmă, data de 8 martie reprezintă ceva important în istoria feminismului.
Dacă doriți să vă ridicați testosteronul, una dintre cele mai bune căi este de a slabi. circumferință a taliei bărbatului este cel mai puternic predictor al nivelurilor scăzute de Testosteron, după cum a fost confirmat într-un studiu efectuat de 1822 de către New England Research Institutes. Este chiar mai precis decât vârsta sau sănătatea generală! Cercetătorii NERI au descoperit, de asemenea, că bărbații care au devenit supraponderali sau obezi au prezentat scădere mai rapidă a nivelurilor de Testosteron decât cei care au păstrat greutate normală.
În cele mai multe cazuri, sexul informații legate de faptul că oamenii primesc de la colegii lor, deoarece acestea cresc nu este doar interesant sau incitant; de cele mai multe ori, atunci când aceste informații nu pot fi corecte. Deoarece oamenii vor continua să reducă tendința de a discutan informații despre problemele sexuale cu altcineva ca ei cresc ca femeile, ei ajung să stea cu suficiente informații care ar putea fi, de asemenea, incorectă, mai ales atunci când consideră că sursa de informații este de colegii lor. Acesta este motivul pentru care majoritatea oamenilor sunt amețit ori de câte ori există probleme de-a face cu sănătatea sexuală și se îngropa mai adânc în acest cocon.
Una dintre cele mai bune moduri de a face cu această problemă de bărbați sănătatea sexuală este pentru un om să se alăture on-line pentru bărbați de sănătate sexuală forum unde se poate discuta cu profesioniști și alți bărbați pe diferite teme. Aceste forumuri sunt cunoscute pentru an oferi informații corecte cu privire la sfaturi, riscurile și oamenii obține, de asemenea, să vă împărtășesc câteva dintre experiențele lor personale. În cele mai multe cazuri, unele dintre cele mai populare subiecte acoperite pe aceste forumuri includ aspecte de-a face cu disfuncție erectilă. Nimic de-a face cu impotenta poate fi problemă foarte sensibilă pentru bărbați să discute în mod deschis, deoarece, în general, implică unele forme de umilință personală. Oamenii care and attention se ocupă cu această provocare poate obține de fapt, informații credibile și au toate lor greu de întrebări a răspuns, prin urmare, reducerea anxietății și a le duce la căutarea de opțiuni de tratament.
Sign up to rate and review this story