Categories > Cartoons > All Dogs Go To Heaven

Tratamente Naturiste Pentru Fisurile Anale

by Knox53Black 0 reviews

I use this blog for understanding Unele persoane pot avea probleme da

Category: All Dogs Go To Heaven - Rating: R - Genres: Parody - Warnings: [R] - Published: 2018-03-28 - 559 words

0Unrated
Unele persoane pot avea probleme datorate inelului de muschi care inconjoara canalul anal, cunoscut sub numele de sfincter intern. Am hemoroizi interni de 12 ani, acum am 36 de ani, 1.83m si 90 kg. Imi sangereaza de obicei doar cand ma constip, dar am prurit accentuat, in special in cursul noptii. Uterul, care se mareste data cu dezvoltarea fatului, duce la presiune constanta in zona pelvisului si a venei cave inferioare.

Investigarea corecta a bolii hemoroidale este foarte importanta, pentru ca doar asa medicul va poate prescrie tratamentul adecvat bolii. Consumat in exces, alcoolul poate favoriza aparitia hemoroizilor si cu siguranta duce la agravarea acestora. Atunci cand discomfortul trece in durere, oricat de lipsita de intensitate ar fi si oricat de efemera, pacientul este afectat de hemoroizi de gradul III.



Ca şi în cazul oricărei alte boli, dacă pacientul se prezintă din timp la medic, în stadii iniţiale ale bolii, tratamentul va fi mult mai puţin agresiv, fără durere şi poate fi efectuat în condiţii de ambulator, adică fără a fi necesară internarea. Unele studii arată că tratamentele cu venotrofice pot fi uneori benefice.

Aceasta este foarte dureroasa si de regula se va face in cazul in care celelalte tratamente nu au avut efect. Hemoroizii se pot inflama și la nivelul lor se pot formă cheaguri de sânge denumite generic trombi. Prezenta, momentul si reductibilitatea prolapsului hemoroidal ajuta la clasificarea stadiului hemoroizilor si orienteaza abordarea terapeutica.

În cazul trombozei hemoroidale tratamentul recomandat este în general aplicarea locală de unguente cu conţinut de substanţe antiinflamatoare, analgezice sau chiar substanţe anestezice, supozitoare cu conţinut similar, iar în cazurile asociate cu constipaţie se vor administra laxative.

Frecvent, fisurile anale se asociază cu prezenţa hemoroizilor, a unor inflamaţii ale criptelor anale şi cu diverse tulburări nervoase. Evita hemoroizii Anusul se freaca usor cu hartie igienica alba umezita cu apa sau un agent de curatare dupa miscarile intestinului.

Metoda este rapidă, puțin dureroasă și cu recuperare rapidă, prezentând rezultate în aproximativ 10 zile. Pe lângă băile cu pelin vă recomandăm să folosiţi şi ceai din coajă de stejar pentru că aceasta are efect cicatrizant. Acest unguent ar trebui să fie păstrat într-un recipient steril (cu apă fiartă caldă) până la răcire.

Cauterizarea este folosita pentru indepartarea prin ardere a tesutului hemoroidal. Atunci cand aveti hemoroizi trombozati, cel mai important lucru este sa apelati de urgenta la ajutorul unui medic specialist. Asta pentru ca venele sunt strangulate sub piele si nu exista flux sanguin normal prin ele.

In plus, sangerarile pot duce la anemie , ceea ce iti va ingreuna viata si mai mult. Cazurile mai grave apar atunci cand aceste vene se sparg si creeaza sangerari, edeme, tromboze, infectii, etc. Bea cel putin un pahar de suc din acest amestec in fiecare zi. Așa-zisele puncte energetice care pot fi stimulate în această afecțiune sunt situate în partea de jos a urechilor, brațelor și picioarelor, dar și sub fese sau în spatele genunchilor.

Gelul Hemoron (100 ml) este un produs natural de la Farma Class, indicat ca tratament hemoroizi si pentru prevenirea riscului de aparitie a acestora, problema frecvent intalnita in randul populatiei si care se manifesta prin dilatarea venelor localizate in peretele rectului si al anusului, urmata de durere, mancarime si chiar hemoragii.
Sign up to rate and review this story